The Sims Power
Dobrodošli na najbolji i prvi bosanski FORUM o popularnoj igri *THE SIMS™️* Registrujte se!
Uživajte. :*The Sims Power

You are not connected. Please login or register

The Sims 3 Town Life Stuff

Go down  Message [Page 1 of 1]

1The Sims 3 Town Life Stuff Empty The Sims 3 Town Life Stuff on Sat Jul 09, 2011 9:26 pm

Remen

Remen
Fan
The Sims 3 Town Life Stuff


[You must be registered and logged in to see this image.]

Vole li vaši Simljani knjige? Da? Ne? Kako god, jer će ih u ovom nastavku zavoljeti. Izgradite im biblioteku gdje će se moći družiti (ili kako se danas moderno kaže) "minglati" s prijateljima.

Osim javne biblioteke, odnosno čitaonice (ili kako hoćete) možete u njihovim domovima izgraditi malu retro biblioteku. Ako vaši Simljani više vole recimo teretanu, nije problem, moći ćete napravit i to! Biblioteku ćee puniti knjigama, teretanu utezima i raznim spravama, u svakom slučaju vaš će virtualni život ponovo biti bogatiji.

A ako su pak vaši Simljani više obiteljski orijentirani, moći ćete svojim klincima izgraditi igralište, pješčane tereze, ljuljačke, kućice na stablu i druge zabavne sadržaje. A za one odgovorne tu su perilice rublja, sušilice. ma toga, ponovo vas čeka čista uživancija...

Nova ekspanzija nam donosi dosta novih mjesta i zanimljivijih lokacija u gradu koje ćete moći posjećivati. Jedna od tih lokacija je biblioteka gdje možete podizati knjige za čitanje. Nije isključeno ni da se na tom mjestu vaš Sims sretne sa susjedima i razgovara s njima.

Dostupna će biti i teretana u kojoj će Simsi moći vježbati i održavati kondiciju. Također, najmlađi članovi porodice dobit će svoja igrališta sa pijeskom, toboganom, klackalicama, kućicama na stablu i ostalim stvarima.
Još jedan od noviteta je i nova odjeća i obuća za sve Simse, kao i nove frizure za iste. Moći ćete posjetiti i kafe bar,"Scrumptious Nibbles", kao i mnoge fontane, praonice veša i slično.
U paketu za vašu kuću možete dobiti i nove predmete kao što su fen i mašina za pranje.


[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Videos:

Download:
Code:
http://www.wupload.com/file/68116421/The.Sims.3.Town.Life.Stuff.part1.rar
http://www.wupload.com/file/68116415/The.Sims.3.Town.Life.Stuff.part2.rar

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum